Kantoor Waal Vlaardingen

Renovatie kantoorgebouw met ‘BREEAM Excellent’

Een aangenaam en prettig gebouw, klaar voor de toekomst

Het kantoorpand van Waal aan de Schiedamsedijk in Vlaardingen was verouderd en paste niet meer bij het huidige gebruik. Het gebouw is daarom tot op de constructie gestript en voorzien van een nieuwe schil en inbouw.

1 / 5

2 / 5

3 / 5

4 / 5

5 / 5

X

Kantoor Waal Vlaardingen

BREEAM ‘Excellent'

De renovatie van het  bestaande kantoorpand was een goed moment om over duurzaamheid na te denken. Uitgangspunt was BREEAM ‘Very Good’. Gezien de uitgelezen kansen binnen het project om te gaan voor Excellent, is er tijdens het proces een tandje bijgezet om dit certificaat te behalen. Zo is er onder meer gelet op materiaalgebruik en installaties. Een WKO-installatie, LED-verlichting en PV-panelen zorgen voor reductie van het energieverbruik.

 

Praktische oplossingen

Samen met de klant, die zowel aannemer als eindgebruiker van het werk is, is voortdurend gekeken naar oplossingen die ook praktisch een toegevoegde waarde hebben. Het eindresultaat mag er zijn: een aangenaam en prettig gebouw om te werken, en dat met Energielabel A+++ klaar voor de toekomst is.

Nieuwsgierig geworden?
Neem dan contact met ons op!