Centraal Militair Hospitaal Utrecht

Adviseurs en architecten stellen de patiënt centraal

Vertrouwen door bijzondere aanpak voor LCC en healing environment

Het Centraal Militair Hospitaal in Utrecht (CMH) bevindt zich op het universiteitsterrein 'De Uithof' en is via twee loopbruggen verbonden met het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht), tevens opdrachtgever. Het CMH maakt deel uit van het Ministerie van Defensie. Bij de ontwikkeling van de nieuwe Defensie Gezondheidszorg Organisatie (DGO) wordt de huisvesting aangepakt.

1 / 5

2 / 5

3 / 5

4 / 5

5 / 5

X

Centraal Militair Hospitaal Utrecht

Healing Environment en LCC

De reden om EGM te selecteren zijn onder andere ideeën over Healing Environment en Life Cycle Cost. Het voorgelegde Plan van Aanpak was concreet en wekte vertrouwen wanneer het gaat om kosten versus kwaliteit. Onze architecten faciliteren de veranderende bedrijfsvoering in de renovatie en uitbreiding.


Bouwregelgeving, bestekken en bouwkosten

De adviseurs denken vanaf het begin van het ontwerpproces mee op het gebied van akoestiek, bouwfysica en brandveiligheid en hebben het bouwkundig bestek gemaakt. De combinatie van verbouw en uitbreiding vergt goede kennis van de bouwregelgeving. Door onze ruime ervaring kunnen we architecten goed adviseren welke oplossingen geschikt zijn voor een dergelijke situatie.

bouwkundig adviseur

Cees Dirks

bestekschrijver / kostendeskundige

Leo Visser

Nieuwsgierig geworden?
Neem dan contact met ons op!