Stage mogelijkheden

EGM heeft door zijn grote verscheidenheid aan projecten plaats voor diverse stagiaires in verschillende studierichtingen

EGM heeft door zijn grote verscheidenheid aan projecten plaats voor diverse stagiaires in verschillende studierichtingen

EGM biedt jaarlijks op verschillende afdelingen stage- en afstudeerplaatsen aan. Binnen het bureau wordt een grote verscheidenheid aan projecten gerealiseerd en diensten aangeboden. Door deze variëteit, kunnen wij stagiaires van verschillende studierichtingen een uitdagende stageperiode bieden. Als stagiair krijg je veel kansen en mogelijkheden bij EGM. Je draait volledig mee op de afdeling en kunt jezelf zo op allerlei verschillende vlakken ontwikkelen. Naast de meeloopstages behoren afstudeerstages ook tot de mogelijkheden bij EGM.

 

Zijn er dingen die je heel leuk vindt om te doen of projecten die passen binnen de afstudeeropdracht? Geef dit aan! In overleg met de afdeling kunnen we bezien of hetgeen je wilt leren tijdens jouw stage extra aandacht kan krijgen.

 

Een stageperiode bij EGM start doorgaans in de maand februari of de maand september. Als je interesse hebt in een stage bij EGM, informeer dan tijdig naar de mogelijkheden en neem contact op met onze HR Manager Els Janse (e-mail els.janse@egm.nl of telefonisch 078 6330 618).