Stage mogelijkheden

EGM heeft door zijn grote verscheidenheid aan projecten plaats voor diverse stagiaires in verschillende studierichtingen

EGM heeft door zijn grote verscheidenheid aan projecten plaats voor diverse stagiaires in verschillende studierichtingen

EGM architecten biedt jaarlijks op verschillende afdelingen stage- en afstudeerplaatsen aan. Binnen het bureau wordt een grote verscheidenheid aan projecten gerealiseerd en diensten aangeboden. Door deze variëteit, kunnen wij stagiaires van verschillende studierichtingen een uitdagende stageperiode bieden. Als stagiair krijg je veel kansen en mogelijkheden bij EGM architecten. Je draait volledig mee op de afdeling en kunt jezelf zo op allerlei verschillende vlakken ontwikkelen. Naast de meeloopstages behoren afstudeerstages ook tot de mogelijkheden bij EGM.

 

Zijn er dingen die je heel leuk vindt om te doen of projecten die passen binnen de afstudeeropdracht? Geef dit aan! In overleg met de afdeling kunnen we bezien of hetgeen je wilt leren tijdens jouw stage extra aandacht kan krijgen.

 

Een stageperiode bij EGM start doorgaans in de maand februari of de maand september. Mocht je geinteresseerd zijn in een stage bij EGM is het raadzaam tijdig te informeren naar de mogelijkheden.